Verslag workshop Pasen - door Proef op de Som - dinsdag 8 april 2025

Dinsdagavond om half 8 zaten we met 24 personen klaar voor een avondje kokkerellen onder leiding van Francien Som.

We begonnen met een kop koffie of thee met een door Francien meegebracht paasbrood.

Het was de bedoeling om in groepjes van 3 of 4 personen 2 of 3 kleine gerechtjes klaar te maken.

Wij maakten met ons groepje wortel-pecannoot cakejes, een kruidenkaas wrap met zalm en krab en gevulde eitjes op 2 verschillende manieren, nl met zalm en met ham.

Verder werden er bladerhapjes met asperge en ham gemaakt, kleine quizjes, nog 2 variaties op de gevulde eitjes en een chocolade verrassing als dessert.

Toen alles klaar was konden we lekker gaan proeven.

Wat overbleef kon je meenemen naar huis, want alles opeten was veel te veel.

En natuurlijk krijgen alle deelnemers de recepten weer via de mail toegestuurd.

Het was weer een gezellige, geslaagde avond waar we inspiratie opgedaan hebben voor een lekkere paasbrunch of lunch.

Anita v. A.

Klik hier voor foto's

Terug naar programma